Poolse arbeiders!

Poolse arbeiders gezocht? U zoekt vakkundige techniekers?

Poolse arbeiders? Europese Arbeiders is met meer dan 15 jaar ervaring uitgegroeid tot dé referentie in het aanwerven en detacheren van buitenlandse werknemers. Wij zijn vooral actief in de bouw, techniek, productie en logistiek. Goede vakmannen en techniekers zijn moeilijk te vinden. Meer en meer bedrijven zijn op zoek naar Poolse arbeidskrachten. Ze worden ook steeds belangrijker in deze sectoren. Vooral omdat ze technisch goed aangelegd zijn en daarnaast zijn het ook nog eens harde werkers. Die mentaliteit vind u in België steeds minder. Poolse Arbeiders begrijpen de markt en weten wat belangrijk is voor onze klanten. Hierdoor zijn we in staat gekwalificeerd en gemotiveerd personeel ter beschikking te stellen van uw bedrijf. Daarbij komt dan de selectie en aanwerving bij. Al meer dan 15 jaar een goede reputatie in België en ver daar buiten. Zo zijn wij actief in zowel in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Sint-Niklaas en in het buitenland.

De missie van Europese arbeiders is de ideale werknemer of onderaannemer vinden voor uw bedrijf!

Wij selecteren professionele uitzendkrachten in Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en in Kroatië.

Voor de aanwerving van uw buitenlandse werknemer zijn er interessante mogelijkheden. Wij begeleiden u vanaf de aanwerving ook door de administratieve molen. Ook i.v.m. de complexe wetgeving. Wij houden ons hier strikt aan de Europese, Belgische wetgeving en de wetgeving van het land van herkomst. Bovendien worden de Belgische loonnormen streng gevolgd volgens het paritair comité waar u als bedrijf onder valt.

Service met een grote “S”: Dragen we hoog in het vaandel.

Welkom bij Europese arbeiders, Poolse vakman, vakmannen, Poolse Vakmensen – Expert

Poolse arbeiders? Bent u op zoek naar Europese arbeiders? Dan bent u hier op het juiste adres.
Europese arbeiders is al meer dan 15 jaar een goede reputatie in België en ver daar buiten. Zo zijn wij actief in zowel in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Sint-Niklaas en in het buitenland.

De missie van Europese arbeiders is de ideale werknemer of onderaannemer vinden voor uw bedrijf!

Wij selecteren professionele uitzendkrachten in Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en in Kroatië.

Voor de aanwerving van uw buitenlandse werknemer zijn er interessante mogelijkheden. Wij begeleiden u vanaf de aanwerving ook door de administratieve molen. Ook i.v.m. de complexe wetgeving. Wij houden ons hier strikt aan de Europese, Belgische wetgeving en de wetgeving van het land van herkomst. Tevens worden de Belgische loonnormen streng gevolgd volgens het paritair comité waar u als bedrijf onder valt.

Service met een grote “S”: Dragen we hoog in het vaandel.

U zoekt Poolse  arbeiders?

Waarom kiezen voor een Poolse arbeiders, werknemers?

Meer dan 15 jaar ervaring. Tal van bedrijven en Kmo’s uit België en daarbuiten vertrouwen op Europese Arbeiders voor buitenlands personeel. Poolse arbeiders zijn vakbekwame en gemotiveerde arbeiders. Vraag nu professioneel advies. Pools Interimkantoor. Detachering arbeiders. Services: Onderaanneming Bouw, Interims, Onderaanneming Industrie.

Waarom buitenlandse medewerkers tewerkstellen?

Poolse werknemers staan bekend om hun goede inzet en verantwoordelijkheid. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Polen. Daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoper dan Belgische werknemers. Hierdoor is het dus aantrekkelijk om ze in dienst te nemen als extra werknemers. Als u buitenlandse werknemers zoekt, dan kunt u direct met contact opnemen en wij zorgen voor de juiste selectie en administratieve diensten.

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!