Wetgeving, Europese arbeiders, Poolse vakmannen.

Er zijn al té vaak tevéél Belgische ondernemers in problemen gekomen bij het tewerkstellen van buitenlandse arbeidskrachten, omdat de wetgeving niet strikt gevolgd werd.

Europese arbeiders werkt sinds jaren voor de grotere aannemers en bedrijven in België. Deze bedrijven hebben hun eigen juridische dienst en kijken erop toe dat de wetgevingen gevolgd worden.

We merken steeds meer dat de buitenlandse bedrijven in hun eigen land in orde zijn met de wetgeving maar onvoldoende machtig zijn om de Belgische wetgeving en de veranderingen te volgen of zich hierin aan te passen! Met alle gevolgen voor de (kleinere) Belgische bedrijven zonder juridische dienst.

Europese arbeiders volgt de Belgische wetgeving wel nauwgezet. Wij krijgen dan ook vaak de vraag van bedrijven om hun onderaannemer te begeleiden in het proces van legalisatie. Zoekt u naar onderaannemers in de bouw, industrie of aanverwante?  contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat!

We merken ook dat er sterk regionale verschillen zijn in de werking van de Belgische inspecteurs, zo zijn er vaak bedrijven die “al controles achter de rug hebben gehad” en denken dat het dan OK was, bij een latere of andere controle achteraf blijkt dat ze dan initieel geluk gehad hebben met de inspecteurs.

Er zijn verschillende interessante manieren mogelijk voor de aanwerving:

Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden

[/fusion_builder_column_inner]

Waarom voor ons kiezen?

Europese Arbeiders, poolsevakman

Europese arbeiders, buitenlandse vakman

Europese arbeiders, Poolse arbeider

Neem contact op voor meer informatie.

De kostenlast van u bedrijf efficiënt aanpakken en verbeteren?
Kies voor Europese Arbeiders!

U gaat kunnen focussen op ondernemen!
Neem contact op voor meer informatie.