Buitenlandse arbeider!

Buitenlandse arbeider? Bent u op zoek naar een ervaren vakmannen / technisch personeel? Dan bent u hier op het juiste adres. Europese arbeiders zorgt voor de aanwerving van betrouwbare en gemotiveerde buitenlandse werknemers voor uw bedrijf. Dankzij 15 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in het aanwerven / detacheren van bekwaam technisch personeel.

Doordat wij ook kantoren in Polen en Oekraïne hebben, dit telkens met een vast ervaren team. Staan wij in direct contact met uw buitenlandse arbeidskrachten voor de aanwering.

Waarom ons bedrijf kiezen voor de aanwerving van uw Buitenlandse arbeider?

Zo werven en selecteren wij onze arbeidskrachten zelf in Polen, Oekraïne, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, … Waardoor we sneller kunnen schakelen en de zekerheid van de juiste uitzendkrachten hebben. Zo hebben wij ons eigen uitzendbureau buitenlandse werknemers in Polen.

  • Dankzij het detacheren van medewerkers vanuit onze vestiging in Polen of… zijn ze ook nog eens goedkoper dan Belgisch personeel.
  • Tegelijkertijd zijn wij volledig in orde met de Europese en Belgische wetgeving
  • Geen administratieve zorgen. Wij regelen alles.
  • U betaalt geen RSZ sociale bijdrage.
  • Een Buitenlandse werknemer is een gemotiveerde en hardwerkende werknemer. Die nog graag overuren of weekend werk doen indien nodig.

Let op: Kies uw partner voor uitzendkrachten zorgvuldig. Er zijn nieuwe en verstrengde regels op de Europees en Belgisch wetgeving omtrent een buitenlandse arbeider.  Echter zijn er nog vele malafide bedrijven die de regels niet volgen maar wel de voordelen aanbieden. Wat kan leiden tot hoge boetes. Meer info kan je vinden op werk.belgie.be

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!