aanwerving lassers

Buitenlandse lassers gezocht? Ervaren lassers gezocht?

Lassers in Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt.

De bekwaamheid van buitenlandse lassers en zeker die van de Poolse is ondertussen wereldberoemd. We hebben dan ook een goed aantal vakmannen actief in België en Nederland.

De kwaliteitseisen van de Belgische klanten liggen wel veel hoger dan de kwaliteitseisen in Oost-Europa. Daarom vragen we u om ons zo goed mogelijk te briefen en ons uw kwaliteitseisen en niveau van afwerking duidelijk te maken! Op die manier weten de arbeiders duidelijk wat u van hen verlangt wordt. Zo hebben we erg mooie samenwerkingen tussen de klant en de werknemers zien resulteren.

Ook kunnen VCA keuringen in orde gebracht worden door ons.

Wij hebben voor ons werken:

  • MIG/MAG lassers.
  • TIG Lassers.
  • Hoeklasser: De hoeklasser beschikt over de nodige handvaardigheid en ondersteunende kennis om kwalitatief en productief verantwoorde hoeklasverbindingen voor plaat-plaat en buis-plaat te realiseren met 3 processen met name BMBE (booglassen met beklede elektrode), MIG/MAG en TIG.  Elektrode buis- en plaat-, elektrode hoeklassers.
  • Constructie lassers
  • Lasser samensteller
  • Draaiers en frezers

Wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0032-471.372.681.

Heeft u nood aan een tijdelijke of  nieuwe vaste lasser?

De vakmannen van Europese Arbeiders vullen uw vacature graag in.

Laswerken gaan vaak hand in hand met constructiewerken, en ook daar staan onze vakmannen klaar om uw projecten op een doeltreffende manier tot een goed einde te brengen. Machinebouw, frezen of een staalconstructie op poten te zetten – onze techniekers hebben het allemaal onder de knie. Waardoor u de kostenlast van u bedrijf ook omlaag haalt.

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!