Buitenlandse werknemers!

Buitenlandse werknemers? Bent u op zoek naar Europese arbeiders of Poolse vakman? Dan bent u hier op het juiste adres. Europese arbeiders is al meer dan 15 jaar een vaste waarde in België. Zo zijn wij actief over heel België. Zoals in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Sint-Niklaas, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Turnhout en in het buitenland.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. We zijn vooral actief in de bouw en industrie. Bent u op zoek naar een ander profiel? Buitenlandse Werknemers gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer.

De doelstelling van Europese arbeiders is uw bedrijf de zorgen uit handen nemen als u nieuwe uitzendkrachten nodig heeft.

Waarom kiezen voor buitenlandse werknemers?

Veel bedrijven en Kmo’s uit België en daarbuiten vertrouwen op Europese Arbeiders. Dit voor het aanwerven van arbeidskrachten. De vakmannen uit Oost-Europa zijn harde werkers. Zoals de Poolse werknemers. Ze staan open om overuren en weekenden te werken. Daarnaast hebben ze veel ervaring in verschillende sectoren.

  • Het zijn vakbekwame en gemotiveerde werknemers en staan bekend om hun goede inzet en verantwoordelijkheidszin. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit bijvoorbeeld Polen.
  • Daarnaast zijn ze ook nog goedkoper dan Belgische personeel. Hiermee is het aantrekkelijk om ze in dienst te nemen als extra arbeidskrachten.
  • Geen administratieve zorgen.
  • U betaalt geen sociale bijdrage.
  • Wettelijke volledig in overeenstemming met de Europese en Belgische wetgeving

Daarom dat meer en meer bedrijven de stap zetten om hun personeel aan te vullen met medewerkers uit Oost-Europa. Om te kunnen groeien of beter gezegd te overleven. Daarom hebben deze bedrijven de stap gezet en wel met succes.

Wilt u als onderneming ook de kostenlast van uw bedrijf efficiënt aanpakken en verbeteren?
Dan neemt u best vrijblijvend contact met ons op. Ook als u specifieke vragen heeft staan wij u graag te woord. Zo zullen wij ervoor zorgen dat u snel de geschikte buitenlandse arbeider / werknemers in dienst heeft. Tenslotte zonder kopzorgen!

Buitenlandse werknemers gezocht?

buitenlandse werknemers
Poolse vakman aan het werk
buitenlandse werknemers planning

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!