Poolse werknemers!

Poolse werknemers gezocht? Vakmannen?

Poolse werknemers? Bent u op zoek naar Europese arbeiders? Dan bent u hier op het juiste adres.
Europese arbeiders is al meer dan 15 jaar goede reputatie in België en ver daar buiten. Zo zijn wij actief in zowel in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Ieper, Sint-Niklaas en in het buitenland.

De missie van Europese arbeiders is de ideale werknemer of onderaannemer vinden voor uw bedrijf!

Wij selecteren in Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en in Kroatië.

Voor de aanwerving van Poolse werknemers of arbeiders zijn er interessante mogelijkheden. We begeleiden u hierin van bij het eerste contact tot de hele administratieve molen van onderaannemer. Dit in overeenstemming met de Europese- Belgische- en wetgeving van het land van herkomst. Bovendien worden de Belgische loonnormen streng gevolgd volgens het paritair comité waar u als bedrijf onder valt.

Samen zoeken we de beste oplossing en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.
Service met een grote “S”: Dragen we hoog in het vaandel.

Kunnen jullie aantonen dat de wetgeving i.v.m. het aanwerven van buitenlands personeel, Poolse arbeiders goed wordt opgevolgd?

Wij hebben ondertussen 50 sociale arbeidsinspecties gehad. Waarbij we ze alle 50 vlekkeloos hebben doorstaan. Documentatie van de officiële documenten kunnen we u altijd bezorgen bij een verdere samenwerking.

Waarom buitenlandse medewerkers tewerkstellen?

Werknemers uit Polen staan bekend om hun goede inzet en verantwoordelijk. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Polen. Daarnaast zijn ze ook goedkoper dan Belgische werknemers omdat u geen RSZ dient te betalen. Hierdoor is het dus aantrekkelijk om ze in dienst te nemen als extra werknemers. Als u Poolse werknemers zoekt? Dan kunt u onmiddellijk met ons contact opnemen en wij zorgen voor de juiste selectie en de administratieve diensten.

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!