Poolse vakman!

Welkom bij Europese arbeiders, Poolse vakman, vakmannen, Poolse Arbeidskrachten

Poolse vakman? Bent u op zoek naar Europese arbeiders? Dan bent u hier op het juiste adres.
Europese arbeiders is al meer dan 10 jaar een gerenommeerde waarde in België en ver daar buiten. Zo zijn wij actief in zowel in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt en in het buitenland.

De missie van Europese arbeiders is de ideale buitenlandse / Poolse vakman vinden voor uw bedrijf!

Wij selecteren in Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en in Kroatië.
Voor de aanwerving van uw werknemer of arbeider zijn er interessante mogelijkheden, we zullen u hierin begeleiden. Ook door de administratieve molen voor de onderaannemer gidsen wij u.

Samen zoeken we de beste oplossing en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dag na dag willen we bewijzen uw vertrouwen waard te zijn.
Service met een grote “S”: Staat hoog in ons vaandel!

Poolse vakman gezocht?

Waarom kiezen voor een Poolse vakman, arbeider?

Meer dan 15 jaar ervaring. Tal van bedrijven en KMO’s uit België en daarbuiten vertrouwen op Europese Arbeiders voor buitenlands personeel. Poolse arbeider zijn vakbekwame en gemotiveerde arbeiders. Vraag nu professioneel advies. Pools Interimkantoor. Detachering arbeiders. Services: Onderaanneming Bouw,  Interims, Onderaanneming Industrie.

Waarom buitenlandse medewerkers tewerkstellen?

De Poolse vaklui zijn vakbekwame en gemotiveerde werknemers en staan bekend om hun goede inzet en verantwoordelijkheidszin. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Polen. Daarnaast zijn ze ook nog goedkoper dan Belgische werknemers omdat u geen RSZ dient te betalen. Hierdoor is het dus aantrekkelijk om ze in dienst te nemen als extra werknemers. Als u dus buitenlandse werknemers zoekt? dan kunt u onmiddellijk contact met ons opnemen en wij zorgen met ons interim bureau voor de juiste selectie en de volledige administratie conform de verschillende wetgevingen. De Belgische loonnormen worden streng gevolgd volgens het paritair comité waar u als bedrijf onder valt.

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!