Poolse interims!

Welkom bij Europese arbeiders, Poolse vakman, vakmannen, Poolse Vakmensen – Expert

Poolse interims? Bent u op zoek naar Europese arbeiders? Dan bent u hier op het juiste adres.
Europese arbeiders is al meer dan 15 jaar een goede reputatie in België en ver daar buiten. Zo zijn wij actief in zowel in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Sint-Niklaas en in het buitenland.

De missie van Europese arbeiders is de ideale werknemer of onderaannemer vinden voor uw bedrijf!

Wij selecteren in Polen, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Bulgarije en in Kroatië.
Voor de aanwerving van Poolse interims, uw werknemer of arbeider zijn er interessante mogelijkheden, we zullen u hierin begeleiden. We begeleiden u hierin van bij het eerste contact tot de hele administratieve molen van onderaannemer. Dit in overeenstemming met de Europese, Belgische wetgeving en wetgeving van het land van herkomst. Bovendien worden de Belgische loonnormen streng gevolgd volgens het paritair comité waar u als bedrijf onder valt.

Samen zoeken we de beste oplossing en doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dag na dag willen we bewijzen uw vertrouwen waard te zijn.
Service met een grote “S”: Daar staan we voor.

U zoekt Poolse interims?

Waarom kiezen voor een Poolse vakman, arbeider?

Meer dan 15 jaar ervaring. Tal van bedrijven en KMO’s uit België en daarbuiten vertrouwen op Europese Arbeiders voor hun buitenlandse werknemers. Poolse arbeiders zijn vakbekwame en gemotiveerde arbeiders. Vraag nu professioneel advies. Wij hebben een Pools Interimkantoor, zij zorgen voor de detachering de werknemers en onderaannemers. Ook de administratie van het land van herkomst wordt door hen verzorgd Services: Onderaanneming Bouw, Interims, Onderaanneming Industrie.

Waarom buitenlandse werknemers tewerkstellen?

Werknemers uit Polen staan bekend om hun goede inzet en verantwoordelijkheidszin. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar werknemers uit Polen. Daarnaast zijn ze goedkoper dan Belgische werknemers omdat u geen RSZ dient te betalen. Hierdoor is het dus aantrekkelijk om ze in dienst te nemen als extra werknemers. Als u buitenlandse werknemers zoekt, dan kunt u onmiddellijk met ons contact opnemen en wij zorgen voor de juiste selectie en administratieve diensten.

Werknemers op de werf
werfleider
vakmannen aan het werk

een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat je overtuigen door onze

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil u meer weten over de aanpak van Europese Arbeiders? Neem vrijblijvend contact op!