Europese arbeiders werkt mee aan de elektrische en HVAC-installaties te plaatsen in het grootste ziekenhuis in Wallonië.

Europese arbeiders werkt mee aan de elektrische en HVAC-installaties te plaatsen in het grootste ziekenhuis in Wallonië.
Europese arbeiders helpt met zijn buitenlandse gekwalificeerde elektriciens mee aan de elektrische en HVAC-installaties te plaatsen in het ziekenhuis van Grand Hôpital de Charleroi. Luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, noodgeneratoren, branddetectie of lichtbeheer …

Europese arbeiders werkt mee aan de elektrische en HVAC-installaties in het grootste ziekenhuis

Onze buitenlandse werknemers elektriciens werken mee aan de complete elektrische oplossing.

Onze buitenlandse werknemers elektriciens werken mee aan de complete elektrische oplossing.
Onze buitenlandse elektriciens werk mee aan de complete elektrische oplossing. En wat met de elektrische installaties? Ook dat bouwproject is indrukwekkend! In een notendop: 1300 km aan gestructureerde koperbekabeling en 12 km aan glasvezel, 2325 badgelezers voor toegangscontrole, 6300 toestellen om verpleegkundigen op te roepen, bijna 10.400 rookmelders en 3 noodgeneratoren van 1500 kVA om de continuïteit van de diensten in alle omstandigheden te garanderen. De verlichting zal worden geregeld via het KNX-protocol. Dat biedt veel flexibiliteit bij de bediening van de lampen en maakt aanzienlijke energiebesparingen mogelijk.

Het ‘Grand Hôpital de Charleroi’ wordt het eerste ziekenhuis van de nieuwste generatie en met 900 bedden één van de grootste in België. Het complex van 145.000 m² wordt opgetrokken op een parksite van 17 hectare en krijgt een parking met 1.500 plaatsen.

Buitenlandse Technici inhuren?

Buitenlandse Arbeiders via Onderaanneming of Interim? U zoekt Buitenlandse Techniekers of werknemers? Meer info over buitenlandse knelpunt beroepen klik hier. Onze buitenlandse technici en Poolse arbeiders staan bekend om hun uitstekende werklust, ze zijn goed opgeleid en hebben de juiste spirit en werkethiek. Ze kunnen flexibel ingezet worden in zowel tijdelijke als langdurige projecten. Vraag nu professioneel advies.

Worstelt u met knelpuntberoepen?

Strenge selectie interim kandidaten voor alle knelpuntberoepen, voor meer info contacteer ons.

Om in België te mogen werken moeten buitenlandse werknemers beschikken over een toelating om te werken. Tot 31 december 2018 bleek die toelating om te werken uit het bezit van een arbeidskaart. Vanaf 1 januari 2019 is de gecombineerde vergunning ingevoerd. Daardoor zal het verblijfsdocument vermelden of de betrokkene de toelating heeft om te werken. Sinds de zesde staatshervorming zijn de gewesten bevoegd voor de regelgeving inzake de buitenlandse werknemers.
Wij zorgen dat alles conform de Europese en Belgische wetgeving verloopt.

Een buitenlandse werknemer in dienst nemen?

Ontdek hier wat Europese arbeiders voor jou kan doen, contacteer ons! Er zit een team van experten klaar om jouw vragen te beantwoorden.